Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Megújult az adatbázis

Kedves adminisztrátorok és oktatók!

 

1. Örömmel jelentem, hogy a doktori adatbázis túl van első nagy továbbfejlesztésén, és mostantól minden, az akkreditációhoz szükséges anyagot fogadni tud. Többek között lehetséges az oktatók számára publikációs listájuk elérhetőségének beírása , fokozatot szerzett hallgatóik név szerinti megadása , munkahelyeik és fokozataik listájának pontos megadása , és még több minden más.

Frissítettük az adminisztrátori útmutatót is, az oktatók pedig vadonatúj, egyszerűsített és olvashatóbb oktatói útmutatót kaptak. Javaslom ezek tanulmányozását! Most tehát az a doktori iskolák feladata, hogy 2009. március 31-ig mindenki feltöltse az akkreditációhoz szükséges összes adatot.

Az oktatók szükséges publikációinak KPA/BME-PA/KOKI/SZBK adatbázisokból ODT-be történő egyszerű és problémamentes, „gombnyomásra” áttöltési lehetőségén már dolgozunk - kérjük, egyelőre valamelyik publikációs adattárba töltsék fel a publikációs adataikat, a gyors és egyszerű átmásolással kapcsolatban közzé fogunk tenni egy külön tájékoztatót.

2. Megjegyzésként: az ODT idei tagdíjának számláit korábbi kérések nyomán az egyetemek rektorainak címeztem , és a múlt hét folyamán elküldtem.

3. Titkárságom rövidesen lejár, ezúton is szeretném megköszönni mindannyiuk bizalmát, remélem, sikerült segítenem Önöknek a problémás helyzetekben. Utódomról tájékoztatást fogunk adni, de egyelőre még forduljanak hozzám kérdéseikkel!

Üdvözlettel,

Balázs

 

Budapest, 2009. január 22.

 

Varga Balázs

az ODT leköszönő titkára

 2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. október 11-én 12.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
nyomtatás utolsó módosítás: 2009. I. 22. 01:55:56
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )