Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A Szent István Egyetem aktuális témakiírásai
A Szent István Egyetem aktuális témakiírásai

témavezető

kutatási téma

jelentkezési határidő

helyszín (magyar oldal)
Baranyai László
Kókai Zoltán
Evaluation of effect of ohmic heating on sensory properties of food2018-06-30SZIE
Dernovics Mihály
Jókainé Szatura Zsuzsanna
Különleges, szelén-akkumuláló növények által szintetizált szelénkomponensek LC-MS vizsgálata2018-06-30SZIE
Friedrich LászlóÁllatitermékek érlelése különböző technológiákkal, és azok emészthetőségre gyakorolt hatása2018-06-30SZIE
Friedrich LászlóHagyományosan pácolt termékek sódiffúziójának és érési folyamatainak vizsgálata2018-06-30SZIE
Gere Attila
Pásztorné Huszár Klára
Rovarokkal komplettált élelmiszerek érzékszervi, táplálkozástudományi, valamint egyes technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata2018-06-30SZIE
Khademi-Vidra AnikóFogyasztói, vásárlói szokások vizsgálata2018-06-30SZIE
Kiskó Gabriella
Kótai László
Ezüst és réztartalmú, szén és mágneses Fe@C hordozós nanokompozitok előállítása és élelmszer eredetű mikroorganizmusok elleni hatásának vizsgálata2018-06-30SZIE
Kovács ZoltánKlasszikus és korrelatív analitikai technikák alkalmazása mézek eredetvizsgálatában2018-06-30SZIE
Mednyánszky ZsuzsannaFajtamézek eredetmeghatározása aminosav analízis alapján2018-06-30SZIE
Mohácsiné Farkas Csilla
Engelhardt Tekla
A nyersen fogyasztott zöldségek öntözéses technológiájából fakadó kockázatok jellemzése és annak csökkentési lehetőségei2018-06-30SZIE
Simonné Sarkadi LiviaBiológiailag aktív komponensek vizsgálata2018-06-30SZIE
Stefanovitsné Bányai Éva
Sárdi Éva
Kertészeti növények táplálkozási értékének jellemzése eddig kevéssé tanulmányozott bioaktív vegyületeik vizsgálatával2018-06-30SZIE
Stégerné Máté MónikaFekete bodza fajták élelmiszeripari színezékként történő felhasználásukra irányuló kutatásai2018-06-30SZIE
Stégerné Máté MónikaHomoktövis fajták élelmiszeripari céltermékekké történő kiválasztására irányuló kutatások2018-06-30SZIE
Zeke Ildikó
Németh Csaba
Fagyasztott tojáslé felhasználási lehetőségeinek vizsgálata2018-06-30SZIE
Kovács ZoltánRapid bacteria selection based on differences in probiotics’ growth measured by electronic tongue2018-06-30SZIU
Lakner ZoltánSustainable nutrition in the developing world2018-06-30SZIU
Mohácsiné Farkas Csilla
Kiskó Gabriella
New decontamination methods for reduction of microbiological risk of raw vegetables and fruits2018-06-30SZIU
Vatai GyulaTejsavó gazdaságos és környezetbarát hasznosítása membránműveletek alkalmazásával2018-06-30SZIU
Vatai Gyula
Bánvölgyi Szilvia
Membrántechnika alkalmazása gyógynövényből extrakcióval nyert értékes anyagokat tartalmazó termékek gazdaságos előállítására2018-06-30SZIU
Vatai Gyula
Bánvölgyi Szilvia
Membrántechnika és hagyományos szétválasztási eljárások alkalmazása magas hatóanyag tartalmú goji bogyóból készült termékek gazdaságos előállítására2018-06-30SZIU

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )