Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Habilitáció
 
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
tisztelettel meghívja Önt

CSEPREGI SÁNDOR ISTVÁN DLA
CSEPREGI SÁNDOR ISTVÁN DLA
habilitációs előadására.


Az oktatási előadás

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Habilitációs Bizottsága tisztelettel meghívja Önt CSEPREGI SÁNDOR ISTVÁN DLA egyetemi docens habilitációs eljárásának részeként a habilitáló szakmai kollokviumára és habilitációs előadására.

A bizottság elnöke: Ferencz István
Bizottsági tagok: Scherer József és Bodóczky István
A habilitációs előadás témája: Az ősi, mindig új szépség – a hajó

A szakmai kollokvium időtartama 60 perc. A bírálóbizottság elnöke vezeti a vitát, amelyen a bizottsági tagok és a közönség is részt vesz. A vita lezárást követően a bizottság zárt körben, pontozással értékeli a habilitáló szakmai felkészültségét, majd a megfelelő pontszám elérése esetén a jelölt áttér habilitációs előadásának megtartására. A habilitációs előadás a pályázó által már korábban meghirdetett, vagy a jövőben meghirdetni szándékozott tantárgy tananyagának meghatározott része. A habilitációs előadás része az előadás angol nyelvű összefoglalója 15 percben, az előadás teljes időtartama 60 perc. Az elhangzott előadást és annak idegen nyelvű összefoglalóját a bírálóbizottság zárt ülésen, külön-külön értékeli.

Az esemény helyszíne a MOME Auditóriuma (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25., A épült I. emelet) 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )