Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Habilitáció
 
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
tisztelettel meghívja Önt

SLÉZIA JÓZSEF PHD
SLÉZIA JÓZSEF PHD
habilitációs előadására.


Az oktatási előadás

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Habilitációs Bizottsága tisztelettel meghívja Önt SLÉZIA JÓZSEF PHD főiskolai docens habilitációs eljárásának részeként a habilitáló szakmai kollokviumára és habilitációs előadására.

A habilitációs bizottság elnöke: Scherer József
Bizottsági tagok: Mátrai Péter és Szentpéteri Márton
A habilitációs előadás témája: A kortárs nemzetközi formatervezés fő irányai

A szakmai kollokvium időtartama 60 perc. A bírálóbizottság elnöke vezeti a vitát, amelyen a bizottsági tagok és a közönség is részt vesz. A vita lezárást követően a bizottság zárt körben, pontozással értékeli a habilitáló szakmai felkészültségét, majd a megfelelő pontszám elérése esetén a jelölt áttér habilitációs előadásának megtartására. A habilitációs előadás a pályázó által már korábban meghirdetett, vagy a jövőben meghirdetni szándékozott tantárgy tananyagának meghatározott része. A habilitációs előadás része az előadás angol nyelvű összefoglalója 15 percben, az előadás teljes időtartama 60 perc. Az elhangzott előadást és annak idegen nyelvű összefoglalóját a bírálóbizottság zárt ülésen, külön-külön értékeli.

Az esemény helyszíne a MOME Auditóriuma (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25., A épült I. emelet)
2019. I. 10.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. február 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )