to the habilitation presentation of Dr. Kiskó Gabriella.
Educational lecture
Magyar nyelvű tantermi előadás címe: „Gram-pozitív kórokozó baktériumok élelmiszerbiztonsági jelentősége”
időpontja: 2011. április 18. (hétfő), 10.00 óra
helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, K épület, K-3. előadóterem
1118, Villányi út 29-43.
Angol nyelvű tudományos előadás címe:„Application of essential oils for improving the safety and quality of fresh produce”
időpontja: 2011. április 18. (hétfő), de. 11.30 óra
helyszíne:Budapesti Corvinus Egyetem, G épület, alagsor, G-10. előadóterem
1118, Villányi út 29-43.
SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁG:
Elnök: Bernáth Jenő, DSc, egyetemi tanár (BCE)
Tagok:Hoschke Ágoston, CSc, egyetemi tanár (BCE)
Kiss István, DSc, egyetemi tanár (BCE)
Szigeti Jenő, CSc, egyetemi tanár (NYME)
Varga László, PhD, egyetemi tanár (NYME)
Titkár: Mohácsiné Farkas Csilla, PhD, egyetemi docens (BCE)