to the habilitation presentation of Dr. Magyar Ildikó.
Educational lecture
Angol nyelvű tudományos előadás:
címe: „Characterization of the indigenous yeast biota involved in fermentation of Tokaji aszú”
időpontja: 2010. április 14. (csütörtök) de. 10.30 óra
helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, G épület, alagsor, TUDÁSKÖZPONT, 1118, Villányi út 29-43.
Magyar nyelvű tantermi előadás:
címe: „Az alkoholos erjedés környezeti feltételei és az irányítás lehetőségei szőlőmustban”
időpontja: 2010. április 14. (csütörtök), 12.00 óra
helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, G épület, alagsor, TUDÁSKÖZPONT, 1118, Villányi út 29-43.
SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁG:
Elnök: Farkas József, MHAS BCE, egyetemi tanár
Tagok:
Biacs Péter, DSc BCE, egyetemi tanár
Kiss István, DSc BCE, egyetemi tanár
Sipiczki Mátyás, DSc DE, egyetemi tanár
Szigeti Jenő, CSc NyME, egyetemi tanár
Titkár: Nagy Ákosné, CSc BCE, egyetemi docens