Login
 Forum
 
 
Habilitation
 
The Moholy-Nagy University of Art and Design, Budapest
cordially invites You

CSEPREGI SÁNDOR ISTVÁN DLA
to the habilitation presentation of
CSEPREGI SÁNDOR ISTVÁN DLA.


Educational lecture

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Habilitációs Bizottsága tisztelettel meghívja Önt CSEPREGI SÁNDOR ISTVÁN DLA egyetemi docens habilitációs eljárásának részeként a habilitáló szakmai kollokviumára és habilitációs előadására.

A bizottság elnöke: Ferencz István
Bizottsági tagok: Scherer József és Bodóczky István
A habilitációs előadás témája: Az ősi, mindig új szépség – a hajó

A szakmai kollokvium időtartama 60 perc. A bírálóbizottság elnöke vezeti a vitát, amelyen a bizottsági tagok és a közönség is részt vesz. A vita lezárást követően a bizottság zárt körben, pontozással értékeli a habilitáló szakmai felkészültségét, majd a megfelelő pontszám elérése esetén a jelölt áttér habilitációs előadásának megtartására. A habilitációs előadás a pályázó által már korábban meghirdetett, vagy a jövőben meghirdetni szándékozott tantárgy tananyagának meghatározott része. A habilitációs előadás része az előadás angol nyelvű összefoglalója 15 percben, az előadás teljes időtartama 60 perc. Az elhangzott előadást és annak idegen nyelvű összefoglalóját a bírálóbizottság zárt ülésen, külön-külön értékeli.

Az esemény helyszíne a MOME Auditóriuma (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25., A épült I. emelet) (to be translated)
2019. I. 10.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. február 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )