Login
 Forum
 
 
Habilitation
 
The Moholy-Nagy University of Art and Design, Budapest
cordially invites You

SLÉZIA JÓZSEF PHD
to the habilitation presentation of
SLÉZIA JÓZSEF PHD.


Educational lecture

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Habilitációs Bizottsága tisztelettel meghívja Önt SLÉZIA JÓZSEF PHD főiskolai docens habilitációs eljárásának részeként a habilitáló szakmai kollokviumára és habilitációs előadására.

A habilitációs bizottság elnöke: Scherer József
Bizottsági tagok: Mátrai Péter és Szentpéteri Márton
A habilitációs előadás témája: A kortárs nemzetközi formatervezés fő irányai

A szakmai kollokvium időtartama 60 perc. A bírálóbizottság elnöke vezeti a vitát, amelyen a bizottsági tagok és a közönség is részt vesz. A vita lezárást követően a bizottság zárt körben, pontozással értékeli a habilitáló szakmai felkészültségét, majd a megfelelő pontszám elérése esetén a jelölt áttér habilitációs előadásának megtartására. A habilitációs előadás a pályázó által már korábban meghirdetett, vagy a jövőben meghirdetni szándékozott tantárgy tananyagának meghatározott része. A habilitációs előadás része az előadás angol nyelvű összefoglalója 15 percben, az előadás teljes időtartama 60 perc. Az elhangzott előadást és annak idegen nyelvű összefoglalóját a bírálóbizottság zárt ülésen, külön-külön értékeli.

Az esemény helyszíne a MOME Auditóriuma (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25., A épült I. emelet) (to be translated)
2017. XI. 23.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. december 8-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika tetőterében levő MSD teremben (Bp. Szentkirályi u. 46., a rektori épület mellett).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )