Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Alternatív fehérjeforrások táplálkozástudományi vizsgálata

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Gödöllő
food sciences
Doctoral School of Food Sciences

Thesis supervisor: Zsuzsanna Mednyánszky
Location of studies (in Hungarian): SZIE Budai Campus, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
Abbreviation of location of studies: SZIE


Description of the research topic:

Az élelmiszertudomány egyik feladata új típusú fehérjeforrások feltárása és alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata az élelmiszeriparban és az emberi táplálkozásban. A kutatás ehhez kíván hozzájárulni az alternatív fehérjeforrások tápértékének, emészthetőségének, funkcionális és érzékszervi jellegzetességeinek vizsgálatával.

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2019-01-31


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )