Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Bánvölgyi Szilvia
Márki Edit
Importance, technological development and sensory analysis of health-protective effect of fruit and vegetable products

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Márki Edit
társ-témavezető: Bánvölgyi Szilvia
helyszín (magyar oldal): SZIU Budai Campus, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
helyszín rövidítés: SZIU


A kutatási téma leírása:

In recent years, the demand for healthy, high-quality products made of natural raw materials is growing worldwide.
Fruits and vegetables are basis of healthy eating, due to containing vitamins and minerals essential to the body. It is a fundamental requirement for the production of fruit- and vegetable-origin products to minimize the losses of valuable ingredients during the production process and to explain their beneficial effect on consumption. It is also known that spices and herbs have also beneficial effect on our immune system, contributing to the preservation of our health.
Thus, taking advantage of these beneficial properties, it is possible to create a new and diverse product palette. Therefore, this market may have many untapped development opportunities.
Laboratory and analytical studies will be done to produce foods with chemical, biological and biochemical effects.

előírt nyelvtudás: English
felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2018-07-30


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )