Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Balázs Ásványi
Funkcionális élelmiszerek előállításának modellezése új diagnosztikai módszerekkel

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: Széchenyi István University, Győr
food sciences
Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School

Thesis supervisor: Balázs Ásványi
Location of studies (in Hungarian): SZE-MÉK Élelmiszertudományi Tanszék Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 15-17.
Abbreviation of location of studies: MÉK


Description of the research topic:

A PhD munka során az élelmiszer-előállítók által megfizethető és eredményeikben megbízható új vizsgálati módszert/módszereket kívánunk fejleszteni. Egyúttal az azonos területet célzó, de különböző élelmiszer-vizsgálati metodikákat is összehasonlítjuk. Felmérjük, hogy az élelmiszer mátrixok közvetítette - és ez idáig kötelezően nem vizsgált – mikrobiológiai tényezők hogyan befolyásolják az élelmiszer-mátrixok beltartalmi és reológiai tulajdonságait és ezen okok kiszűrése mennyiben javíthatja az említett paramétereket.

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2018-06-08


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )