Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Antioxidáns kölcsönhatások vizsgálata gyümölcs-olajosmag rendszerekben

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Gödöllő
food sciences
Doctoral School of Food Sciences

Thesis supervisor: László Somogyi
Location of studies (in Hungarian): SZIE BC
Abbreviation of location of studies: SZIE


Description of the research topic:

Az olajosmagvak és a bogyósgyümölcsök antioxidáns anyagainak jelentősége közismert. Kevéssé tanulmányozott azonban ezeknek az alapvetően eltérő karakterű biológiailag aktív anyagoknak a kölcsönhatása reális rendszerekben. A kölcsönhatások jellegének-additivitásának, vagy szinergenciájának – meghatározása megalapozhatja olyan funkcionális élelmiszerek tudatos tervezését, amelyek mindkét anyagot tartalmazzák.

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2018-05-31


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )