Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
László Friedrich
Hagyományosan pácolt termékek sódiffúziójának és érési folyamatainak vizsgálata

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Gödöllő
food sciences
Doctoral School of Food Sciences

Thesis supervisor: László Friedrich
Location of studies (in Hungarian): SZIE BC 1118 Budapest Villányi út 29-43.
Abbreviation of location of studies: SZIE


Description of the research topic:

A gyorspácolt termékek megjelenésével a húsiparban a hagyományosan pácolt termékek gyártása visszaszorult. Azonban az új treendek újra előtérbe hozták ezeknek a gyártását. A technológiai sajátosságainak feltérképezésével és új kíméletes technológiák kombinálásával a sódiffúzió mértékét, illetve a termékek érési folyamatait befolyásolni lehet. Azonban ezen kombinált technikák még nagyon kevéssé kutatott terület. A téma célja tehát a hagyományos pácolás és a kombinált technológiák használatával a pácolás és érés közbeni fizikai, kémiai és mikrobiológiai folyamatok feltérképezése.

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2018-06-30

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )