Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
László Sipos
Pszichofizikai válaszok integrálása élelmiszerek érzékszervi minősítési rendszereibe

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Gödöllő
food sciences
Doctoral School of Food Sciences

Thesis supervisor: László Sipos
Location of studies (in Hungarian): SZIE BC 1118 Budapest Villányi út 29-43.
Abbreviation of location of studies: SZIE


Description of the research topic:

A tervezett kutatásban érzékszervi bírálók fiziológiás válaszait vizsgáljuk különböző stimulusokra (képek, videók). A tervezett kutatásban több, fiziológiai választ mérő eszköz összekötésével egyszerre van lehetőség mérni a szemmozgást, agyhullámokat, bőrellenállást. A fiziológiás válaszok együttesen többváltozós statisztikai módszerekkel értékelhetők, melyek segítségével a bírálati rendszerek optimalizálhatóak, a döntéshozás látens, tudatosan nem irányítható tényezői meghatározhatóak, a keresési mintázatok feltárhatóak, a válaszok predikciója javul.

Required language skills: angol
Further requirements: 
Az angol nyelv követelmény, statisztikai módszerekben való jártasság előnyt jelent.

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2018-05-31


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )