Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Kiskó Gabriella
New decontamination methods for reduction of microbiological risk of raw vegetables and fruits

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Mohácsiné Farkas Csilla
társ-témavezető: Kiskó Gabriella
helyszín (magyar oldal): Szent István University, Faculty of Food Safety, Department of Microbiology and Biotechnology
helyszín rövidítés: SZIU


A kutatási téma leírása:

The food safety risk of consumption of raw produce has increased significantly in recent years. Many outbreaks and deaths show the importance of the topic. Raw produce represent an important part of the healthy diet. This type of raw material can be contaminated from many sources during production and processing. The safety of these products can not always be guaranteed by good hygiene practice, there is a need to develop processes that do not produce any chemical residue, do not alter the organoleptic characteristics of the product, while increasing microbiological safety.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2018-06-30

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )