Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Sipos Péter
Comparative Analysis of the Impact of Diastatic and Non-Diastatic Flours on the Manufacturing and Characteristics of Muffins

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Debreceni Egyetem
élelmiszertudományok
Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Sipos Péter
helyszín (magyar oldal): Debreceni Egyetem
helyszín rövidítés: DE


A kutatási téma leírása:

Composition and components of bakery products enjoys large interest, as they are one of our staple foods. The increasing consumer expectations requires products which are free from additives and have less energy content. There is a large potential of diastatic flours in the development of high added value sweet bakery products. The aim of the research is exploring the effect of use of diastatic flours on rheological, nutritional and sensory properties of sweet bakery products.

előírt nyelvtudás: angol
felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2024-05-15

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )