témavezető: Mednyánszky Zsuzsanna
helyszín (magyar oldal): SZIE Budai Campus, 1118 Budapest, Villányi út 29-43. helyszín rövidítés: SZIE
A kutatási téma leírása:
Az élelmiszertudomány egyik feladata új típusú fehérjeforrások feltárása és alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata az élelmiszeriparban és az emberi táplálkozásban. A kutatás ehhez kíván hozzájárulni az alternatív fehérjeforrások tápértékének, emészthetőségének, funkcionális és érzékszervi jellegzetességeinek vizsgálatával.
felvehető hallgatók száma: 1
Jelentkezési határidő: 2019-01-31
2024. IV. 17. ODT ülés Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).