Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Impact of milk ingredients on the physical characteristics of chocolate

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Szent István Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Badakné Kerti Katalin
társ-témavezető: Somogyi László
helyszín (magyar oldal): SZIE BC, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
helyszín rövidítés: SZIE


A kutatási téma leírása:

Chocolate is one of the most favourite confectionary. Using milk ingredients influences not only its organoleptic charachteristics, but also its rheological, thermoanalitical behaviour. In this research the impact of the milk ingredients, their amount, type (milk powders with different fat content, whey powder...) or origin will be studied using physical tests, such as differential scanning calorimetry, rheological measurements, color and near infrared spectroscopy.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2019-01-31

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )