Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Investigation of aromatic compounds in Palinka

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Kun Szilárd
helyszín (magyar oldal): SZIU Buda Campus, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
helyszín rövidítés: SZIU


A kutatási téma leírása:

The study aims to evaluate the consequences of different combinations of fruits and yeast strains for the production of Pálinka and to determine the composition of the aromatic compounds and to Identify and isolate the aromatic compounds produced during the fermentation of fruits using different strains.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2018-08-30


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )