Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Sustainable nutrition in the developing world

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Lakner Zoltán Károly
helyszín (magyar oldal): SZIU BC 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
helyszín rövidítés: SZIU


A kutatási téma leírása:

The problem: it is well documented, that there emerges an increasing conflict between the rapidly growing population and the scarcity of resources. Obviously, the limited resources of the World will not be enough the cover the increasing food demand, it the population in developing world tries to follow the “Nordic” food consumption patterns.
Goal: development of complex optimisation of food consumption patterns for developing world to avoid the resource scarcity, taking into consideration the limiting factors of food consumption.
Methodology: complex, multi-purpose optimisation, taking into consideration the results of nutritional science, food and environmental sceicens.

ajánlott nyelvtudás (magyar oldal): English
felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2018-06-30


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )