Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Ásványi Balázs
Funkcionális élelmiszerek előállításának modellezése új diagnosztikai módszerekkel

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Széchenyi István Egyetem
élelmiszertudományok
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola

témavezető: Ásványi Balázs
helyszín (magyar oldal): SZE-MÉK Élelmiszertudományi Tanszék Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 15-17.
helyszín rövidítés: MÉK


A kutatási téma leírása:

A PhD munka során az élelmiszer-előállítók által megfizethető és eredményeikben megbízható új vizsgálati módszert/módszereket kívánunk fejleszteni. Egyúttal az azonos területet célzó, de különböző élelmiszer-vizsgálati metodikákat is összehasonlítjuk. Felmérjük, hogy az élelmiszer mátrixok közvetítette - és ez idáig kötelezően nem vizsgált – mikrobiológiai tényezők hogyan befolyásolják az élelmiszer-mátrixok beltartalmi és reológiai tulajdonságait és ezen okok kiszűrése mennyiben javíthatja az említett paramétereket.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2018-06-08


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )