témavezető: Ásványi Balázs
helyszín (magyar oldal): SZE-MÉK Élelmiszertudományi Tanszék Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 15-17. helyszín rövidítés: MÉK
A kutatási téma leírása:
A PhD munka során az élelmiszer-előállítók által megfizethető és eredményeikben megbízható új vizsgálati módszert/módszereket kívánunk fejleszteni. Egyúttal az azonos területet célzó, de különböző élelmiszer-vizsgálati metodikákat is összehasonlítjuk. Felmérjük, hogy az élelmiszer mátrixok közvetítette - és ez idáig kötelezően nem vizsgált – mikrobiológiai tényezők hogyan befolyásolják az élelmiszer-mátrixok beltartalmi és reológiai tulajdonságait és ezen okok kiszűrése mennyiben javíthatja az említett paramétereket.
felvehető hallgatók száma: 1
Jelentkezési határidő: 2018-06-08
2024. IV. 17. ODT ülés Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).