Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Polgár Tibor
Iskoláskorú teniszezők teljesítményelemzése (Dartfish software)

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Pécsi Tudományegyetem
egészségtudományok
Egészségtudományi Doktori Iskola

témavezető: Polgár Tibor
helyszín (magyar oldal): Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Egészségtudományi Doktori Iskola
helyszín rövidítés: EDI


A kutatási téma leírása:

Iskoláskorú teniszezők teljesítményelemzése (Dartfish software)

Performance analyses of tennis players in schools (Dartfish software)

A téma célkitűzései:

"Megkeresni, kifejleszteni azokat a gyakorlatokat, eljárásokat, eszközöket, amelyek preventív módon ellenállóbbá teszik a szervezetet a speciális terhelések elviselésére, megelőzhetik a sportsérüléseket.
Olyan gyakorlatok, eljárások kidolgozása, melyek a sérült sportoló szakszerű egészségügyi ellátását követően sportág-specifikusan alkalmassá teszik a sportolót a csapathoz való gyorsabb visszailleszkedésbe, az edzésterhelések mielőbbi elkezdésére, folyamatosabb elviselésére.
A téma kidolgozása egészségügyi szakmai támogatás mellett fizioterápiás és szakorvosi kontroll mellett történhet. Színtere észak¬nyugat Dunántúl, Vas és Győr- Sopron megye, ahol a kosárlabdázás és a témához kapcsolódó kutatások szakmai és személyi feltételei adottak.
"

előírt nyelvtudás: B2 komplex
felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2017-05-31


2017. XI. 23.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. december 8-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika tetőterében levő MSD teremben (Bp. Szentkirályi u. 46., a rektori épület mellett).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )