Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Elektronikai hulladékok alkotói szétválasztásának és hasznosításának kutatása

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Miskolci Egyetem
földtudományok
Mikoviny Sámuel Földtudományi Doktori Iskola

témavezető: Bőhm József
helyszín (magyar oldal): Miskolci Egyetem
helyszín rövidítés: ME


A kutatási téma leírása:

A kiírt téma alapvetően kísérleti kutatási feladatokat jelent a doktorandusz számára. A kutatás során össze kell foglalni az elektronikai hulladékok fő jellemzőit, a lehetséges hasznosítási eljárásokat, gyakorlati megoldásokat. Meg kell határozni az elektronikai hulladékok összetételét, az egyes alkotók (alkotó csoportok) fő fizikai jellemzőit, ezek megváltóztatásának lehetséges módszereit. Laboratóriumi kísérletek elvégzésével vizsgálni kell a feltárás, a szétválasztás feltételeit, gyakorlati megvalósíthatóságát. Az elvégzett vizsgálatok alapján ki kell dolgozni az elektronikai hulladékok kezelésének, feldolgozásának általános rendszerét, meg kell határozni a feldolgozás optimális paramétereit.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2017-05-12


2017. XI. 23.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. december 8-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika tetőterében levő MSD teremben (Bp. Szentkirályi u. 46., a rektori épület mellett).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )