Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Víz-, anyag és hőtranszport számítások elmélete és hidrogeológiai alkalmazásai

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Miskolci Egyetem
földtudományok
Mikoviny Sámuel Földtudományi Doktori Iskola

témavezető: Kovács Balázs
helyszín (magyar oldal): Miskolci Egyetem
helyszín rövidítés: ME


A kutatási téma leírása:

A téma mind elméleti, mind gyakorlati kutatási feladatokat magába foglal, melyeket a megfelelő matematikai, számítástechnikai és hidrogeológiai ismeretekkel rendelkező doktoranduszok számára, a kutatási témájukhoz illeszkedően egyénileg alakítunk ki. A doktorandusznak lehetősége van meglévő szoftverek átalakítására, speciális problémák megoldása érdekében történő továbbfejlesztésére, különböző numerikus megoldások összehasonlító vizsgálatára, de éppúgy a témához illeszkedik a hallgató kutatási területéhez tartozó problémák hidrodinamikai és transzportmodellezéssel (hő- és anyagtranszport) történő való vizsgálatára és elemzésére is. A tárgy keretében a témavezető által irányított és koordinált önálló kutatás végzésére van lehetőség.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2017-05-12


2017. XI. 23.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. december 8-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika tetőterében levő MSD teremben (Bp. Szentkirályi u. 46., a rektori épület mellett).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )