Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Korzenszky Péter
Heat treatment of liquid foods in electromagnetic fields

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
agrárműszaki tudományok
Műszaki Tudományi Doktori Iskola

témavezető: Korzenszky Péter
társ-témavezető: Sembery Péter
helyszín (magyar oldal): SIU Gödöllő
helyszín rövidítés: SIU


A kutatási téma leírása:

Liquid foods are very important elements of the food chain. The heat treatment operation is an element of nearly every food production technology. Differences between traditional and microwave heat engineering food handling induce many issues. There is a difference in nonthermal effects between the quality parameters of traditional and microwave-treated foods.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2019-05-30

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )