Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Sipos László
Pszichofizikai válaszok integrálása élelmiszerek érzékszervi minősítési rendszereibe

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Sipos László
helyszín (magyar oldal): SZIE BC 1118 Budapest Villányi út 29-43.
helyszín rövidítés: SZIE


A kutatási téma leírása:

A tervezett kutatásban érzékszervi bírálók fiziológiás válaszait vizsgáljuk különböző stimulusokra (képek, videók). A tervezett kutatásban több, fiziológiai választ mérő eszköz összekötésével egyszerre van lehetőség mérni a szemmozgást, agyhullámokat, bőrellenállást. A fiziológiás válaszok együttesen többváltozós statisztikai módszerekkel értékelhetők, melyek segítségével a bírálati rendszerek optimalizálhatóak, a döntéshozás látens, tudatosan nem irányítható tényezői meghatározhatóak, a keresési mintázatok feltárhatóak, a válaszok predikciója javul.

előírt nyelvtudás: angol
további elvárások: 
Az angol nyelv követelmény, statisztikai módszerekben való jártasság előnyt jelent.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2018-05-31

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )