Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Beszerzési logisztikai menedzsment optimális kialakításának elméleti megalapozása

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: University of Miskolc
computer sciences
JÓZSEF HATVANY DOCTORAL SCHOOL FOR COMPUTER SCIENCE AND ENGINEERING

Thesis supervisor: Tóth Ágota Bányainé
Location of studies (in Hungarian): Logisztikai Intézet
Abbreviation of location of studies: LOG


Description of the research topic:

Mind a termelő mind a szolgáltató vállalatok irányításában kulcsszerepet tölt be a logisztikai menedzsment, melynek megfelelő kialakítása és működése révén jelentős költségmegtakarítás érhető el. Napjainkban a beszerzés és ezáltal a beszerzési logisztika kulcspozícióba került a termelő és a szolgáltató vállalatoknál is, hiszen az optimálisan kialakított beszerzési logisztikai rendszer és a jól működő beszerzési logisztikai menedzsment révén az anyagellátás optimális megszervezésével jelentős költségmegtakarítás érhető el. A beszerzési logisztikai menedzsment struktúrájának feltárása, az egyes változatoknál jelentkező feladatok meghatározása, a feladatok megoldására szolgáló algoritmusok kidolgozása a beszerzési logisztika optimális kialakításának alapfeladatai közé tartozik.

Required language skills: angol
Further requirements: 
logisztikai ismeretek, számítógépes tervezés és modellezés témakörében jártasság, egy programozási nyelv ismerete

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2016-12-31


2017. XI. 23.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. december 8-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika tetőterében levő MSD teremben (Bp. Szentkirályi u. 46., a rektori épület mellett).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )