Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Szétválasztási eljárások (dúsítás ill. osztályozás) kutatása

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: University of Miskolc
earth sciences
Sámuel Mikoviny Doctoral School of Geosciences

Thesis supervisor: József Bőhm
Location of studies (in Hungarian): Miskolci Egyetem
Abbreviation of location of studies: ME


Description of the research topic:

A kiírt téma elméleti és kísérleti kutatási feladatokat jelent a doktorandusz számára. A kutatás témájaként kiválasztott szétválasztási eljárás (dúsítás ill. osztályozás) szerint, vizsgálni kell a különböző erőterekben végbemenő folyamatokat, a szétválasztandó anyagok fizikai tulajdonságai, a szétválasztó erőtér jellemzői alapján elméleti és kísérleti vizsgálatokkal meg kell határozni a szétválasztás várható eredményét, az eredményt befolyásoló legfontosabb paramétereket. Az elméleti és laboratóriumi vizsgálatok eredményei alapján ki kell dolgozni az adott szétválasztási eljárásra érvényes szétválasztási modellt, meg kell határozni a szétválasztás optimális paramétereit.

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2017-05-12


2017. XI. 23.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. december 8-án 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika tetőterében levő MSD teremben (Bp. Szentkirályi u. 46., a rektori épület mellett).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )