Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Hasani Endrit
"Effect of one step and two step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast" (2023)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2023-VII-25 09:00
helye: MATE online védés https://us06web.zoom.us/j/83601169416 Meeting ID: 836 0116 9416
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Simonné Sarkadi Livia
iskolavezető
Dalmadi István, Kenesei György
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2023. VIII. 25.


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )