A védés adatai
 
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Izsó Tekla
Izsó Tekla
"TEJFÖL – IMITÁTUMOK MINŐSÉGÉNEK FOGYASZTÓI ÉSZLELÉSE A TERMÉKEK ÉLELMISZER- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI ÉRTÉKELÉSÉNEK ÖSSZEHASONLÍTÁSÁBAN" (2020)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2021-I-14 10:00
helye: https://zoom.us/j/95322550350?pwd=MERBblh6Y0t6WW5lSkZJcU04dWt0Zz09
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Simonné Sarkadi Livia
iskolavezető
Kasza Gyula, Somogyi László
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2021. III. 11.