Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Szent István Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Csehi Barbara
"NAGY HIDROSZTATIKUS NYOMÁSKEZELÉS HATÁSA ÁLLATI EREDETŰ TERMÉKEK FEHÉRJESZERKEZETI ÉS FIZIKO-KÉMIAI TULAJDONSÁGAIRA" (2019)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2019-XI-13 10:00
helye: SZIE, Budai Campus 1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület, 2. em., Elnöki tanácsterem
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Simonné Sarkadi Livia
iskolavezető
Friedrich László, Pásztorné Huszár Klára
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2019. XII. 06.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )