Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Szent István Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Kenesei György
Kenesei György
"Kíméletes hőkezelés és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinálásának hatása sertéshús egyes minőségjellemzőire" (2018)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2018-VI-06 14:30
helye: SZIE BC 1118 Budapest, Villányi út 29-43. K ép. Klubterem
 
Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Vatai Gyula
iskolavezető
Dalmadi István
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2018. X. 04.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )