Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Szent István Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Kovács Attila Gábor
"Körtegyümölcs alkoholos fermentációja és párlatja aromaprofiljának tanulmányozása" (2018)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2018-III-12 14:30
helye: SZIE BC 1118 Budapest, Villányi út 39-43. K ép. 3. em. Klubterem
 
Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
további információk
 
Vatai Gyula
iskolavezető
Nguyen Duc Quang, Hoschke Ágoston
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2018. VI. 04.


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. november 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )