Bejelentkezés
Fórum
Szervezet
tisztségviselők
tagintézmények
határozatok
alapító okirat
ügyrend
Doktori képzés
doktori iskolák
intézményenként
tudományáganként
azonosító alapján
megszűnt
oktatók
név alapján
kutatási téma szerint
archívum
témakiírások
doktori iskolánként
tudományáganként
kutatási téma szerint
témavezetések
hallgatók keresése
Doktori védések
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
doktori iskolánként
Honosított fokozatok
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
Habilitációs előadások
intézményenként
tudományterületenként
név szerint
Dokumentumok
nyilvános anyagok
hírek
jogszabályok
útmutatók
Kapcsolatok
elérhetőségünk
partnereink
A védés adatai
A
Nyugat-magyarországi Egyetem Doktori Tanácsa
és a
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
megszervezte
Vajda Katalin
"A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása" (2015)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
A védés időpontja: 2015-XII-11 12:00
helye: NYME-MÉK Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 2. Biotechnológiai Oktató és Bemutató Központ BK-60-as terem
Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
további információk (pl. meghívó, online védés linkje)
Neményi Miklós
iskolavezető
Szigeti Jenő
,
Ásványi Balázs
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2015. XII. 16.
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )