Bejelentkezés
Fórum
Szervezet
tisztségviselők
tagintézmények
határozatok
alapító okirat
ügyrend
Doktori képzés
doktori iskolák
intézményenként
tudományáganként
azonosító alapján
megszűnt
oktatók
név alapján
kutatási téma szerint
archívum
témakiírások
doktori iskolánként
tudományáganként
kutatási téma szerint
témavezetések
hallgatók keresése
Doktori védések
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
doktori iskolánként
Honosított fokozatok
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
Habilitációs előadások
intézményenként
tudományterületenként
név szerint
Dokumentumok
nyilvános anyagok
hírek
jogszabályok
útmutatók
Kapcsolatok
elérhetőségünk
partnereink
A védés adatai
A
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
Hasani Endrit
"Effect of one step and two step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast" (2023)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
A védés időpontja: 2023-VII-25 09:00
helye: MATE online védés https://us06web.zoom.us/j/83601169416 Meeting ID: 836 0116 9416
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
Simonné Sarkadi Livia
iskolavezető
Dalmadi István
,
Kenesei György
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2023. VIII. 25.
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )