Bejelentkezés
Fórum
Szervezet
tisztségviselők
tagintézmények
határozatok
alapító okirat
ügyrend
Doktori képzés
doktori iskolák
intézményenként
tudományáganként
azonosító alapján
megszűnt
oktatók
név alapján
kutatási téma szerint
archívum
témakiírások
doktori iskolánként
tudományáganként
kutatási téma szerint
témavezetések
hallgatók keresése
Doktori védések
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
doktori iskolánként
Honosított fokozatok
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
Habilitációs előadások
intézményenként
tudományterületenként
név szerint
Dokumentumok
nyilvános anyagok
hírek
jogszabályok
útmutatók
Kapcsolatok
elérhetőségünk
partnereink
A védés adatai
A
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
Nguyen Duc Vuong
"IMMOBILIZATION AND CHARACTERIZATION OF ENZYME FOR PRODUCTION OF LACTULOSE-BASED OLIGOSACCHARIDES" (2017)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
A védés időpontja: 2017-IX-14 14:30
helye: SZIE BUDAI CAMPUS G ÉP. ALAGSOR TUDÁSKÖZPONT TEREM, 1118 BUDAPEST, VILLÁNYI ÚT 29-43.
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
Vatai Gyula
iskolavezető
Nguyen Duc Quang
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2017. XII. 07.
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )