Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Budapesti Corvinus Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Soós Anita
"Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira"
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2014-IX-05 11:00
helye: Budapesti Corvinus Egyetem 1093 Bp. Fővám tér 8. E épület 297-es terem
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Felföldi József
iskolavezető
Somogyi László
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2014. X. 15.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )