Login
 Forum
 
 
Data of the public discussion
 
The Szent István University, Gödöllő Doctoral Committee
and the
Doctoral School of Food Sciences
doctoral school
has organized the public discussion of
 
György Kenesei
György Kenesei
 
"Kíméletes hőkezelés és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinálásának hatása sertéshús egyes minőségjellemzőire" (2018)
in research field food sciences
 
Date of the public discussion of the thesis: 2018-VI-06 14:30
place: SZIE BC 1118 Budapest, Villányi út 29-43. K ép. Klubterem
 
Doi/handle link (thesis, statements)
publication list of the doctoral candidate in MTMT
 
 
Gyula Vatai
head of the school
István Dalmadi
Thesis supervisor
Date of diploma: 2018. X. 04.


2020. VI. 25.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2020. július 10-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )