Login
 Forum
 
 
Data of the public discussion
 
The University of West Hungary, Sopron Doctoral Committee
and the
Wittmann Antal Crop-, Animal and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School
doctoral school
has organized the public discussion of
 
Katalin Vajda
Katalin Vajda
 
"A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása" (2015)
in research field food sciences
 
Date of the public discussion of the thesis: 2015-XII-11 12:00
place: NYME-MÉK Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 2. Biotechnológiai Oktató és Bemutató Központ BK-60-as terem
 
Doi/handle link (thesis, statements)
publication list of the doctoral candidate in MTMT
further information
 
Miklós Neményi
head of the school
Jenő Szigeti, Balázs Ásványi
Thesis supervisor
Date of diploma: 2015. XII. 16.

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )