Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 31. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. V. 31. |
Ribárszki Ákos, Székely Dóra, Szabó-Nótin Beatrix, Góczán Bálint, Friedrich László, Nguyen Q.D., Máté Mónika: Effect of ascorbic acid and acerola juice on some quality properties of aseptic filled apple juice, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (2) pp. 259-269. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. V. 31. |
Ákos Ribárszki, Dóra Székely, Beatrix Szabó-Nótin, Mónika Máté: Changes in colour parameters and anthocyanin content of aseptically filled sour cherry juice during storage, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 2022: pp. 1-16. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. V. 31. |
Máté Mónika, Selimaj Granit, Simon Gergely, Szalóki-Dorkó Lilla, Ficzek Gitta: Assessment of Berries of Some Sea Buckthorn Genotypes by Physicochemical Properties and Fatty Acid Content of the Seed, PLANTS-BASEL 11: (24) 3412 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. V. 31. |
Ficzek G., Mátravölgyi G., Furulyás D., Rentsendavaa C., Jócsák I., Papp D., Simon G., Végvári Gy., Stéger-Máté M.: Analysis of bioactive compounds of three sea buckthorn cultivars (Hippophaë rhamnoides L. ‘Askola’, ‘Leikora’, and ‘Orangeveja’) with HPLC and spectrophotometric methods, EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 84: (1) pp. 31-38. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. V. 31. |
Szekely Dora, Vidak Klaudia, Furulyas Diana, Ribarszki Akos, Steger-Mate Monika: Effect of Drying Methods on Physicochemical Parameters of Different Red Beetroots (Beta vulgaris L.) Species, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 63: (3) pp. 485-490. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. V. 31. |
Divéky-Ertsey A., Stéger-Máté M., Ladányi M., Csambalik L.: Nutritional value and color changes of tomato accessions after thermal processing, CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 10: (3) pp. 149-162. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. V. 31. |
Szalóki-Dorkó L, Stéger-Máté M, Abrankó L: Effects of fruit juice concentrate production on individual anthocyanin species in elderberry, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 51: (3) pp. 641-648. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2020. IX. 14. |
L Szalóki-Dorkó, E Nagy, M Stéger-Máté: Effect of enzymes and clarifying agents on quality parameters of elderberry juice, ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 60: (1) pp. 71-76. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2023. V. 31. |
Székely D., Illés B., Stéger-Máté M., Monspart-Sényi J.: Effect of drying methods for inner parameters of red beetroot (Beta vulgaris L.), ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9: (1) pp. 60-68. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2020. IX. 14. |
L Szalóki-Dorkó, G Csizmadia, L Abrankó, M Stéger-Máté: EXAMINATION OF ANTHOCYANIN CONTENT OF SOME ELDERBERRY CULTIVARS GROWN IN HUNGARY, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1061: (1) pp. 79-86. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 21 |
|
|