Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. IX. 22. Közlemények |
2022
 adattárból, 2022. IV. 14. |
Szakos Dávid, Ózsvári László, Kasza Gyula: Health-related nutritional preferences of older adults: A segmentation study for functional food development, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 92: pp. 105065-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2022. IV. 14. |
Szakos Dávid, Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula: Consumer awareness campaign to reduce household food waste based on structural equation behavior modeling in Hungary, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 28: pp. 24580-24589. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2022. IV. 14. |
Møretrø T., Nguyen-The C., Didier P., Maître I., Izsó T., Kasza G., Skuland S.E., Cardoso M.J., Ferreira V.B., Teixeira P., Borda D., Dumitrascu L., Neagu C., Nicolau A.I., Anfruns-Estrada E., Foden M., Voysey P., Langsrud S.: Consumer practices and prevalence of Campylobacter, Salmonella and norovirus in kitchens from six European countries, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 347: 109172 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2021. II. 10. |
Szegedyné Fricz Ágnes, Ittzés András, Ózsvári László, Szakos Dávid, Kasza Gyula: Consumer perception of local food products in Hungary, BRITISH FOOD JOURNAL 122: (9) pp. 2965-2979. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. IV. 14. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Kasza Gyula, Temesi Ágoston: Consumer Evaluation of the Role of Functional Food Products in Disease Prevention and the Characteristics of Target Groups, NUTRIENTS 12: (1) p. 69. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. IV. 14. |
Szakos Dávid, Ózsvári László, Kasza Gyula: Perception of Older Adults about Health-Related Functionality of Foods Compared with Other Age Groups, SUSTAINABILITY 12: (7) 2748 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. IV. 14. |
Kasza Gyula, Dorkó Annamária, Kunszabó Atilla, Szakos Dávid: Quantification of Household Food Waste in Hungary: A Replication Study Using the FUSIONS Methodology, SUSTAINABILITY 12: (8) p. 3069. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2022. IV. 14. |
Kasza Gyula, Szabó-Bódi Barbara, Lakner Zoltán, Izsó Tekla: Balancing the desire to decrease food waste with requirements of food safety, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 84: pp. 74-76. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 26 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2022. IV. 14. |
Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula, Szakos Dávid: ASSESSMENT OF HOUSEHOLD FOOD WASTE IN HUNGARY, BRITISH FOOD JOURNAL 120: (3) pp. 625-638. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 46 nyelv: angol URL |
2011
 adattárból, 2021. II. 10. |
Gyula Kasza, Judith Szigeti, Szilárd Podruzsik, Krisztián Keszthelyi: Risk Communication at the Hungarian guar-gum scandal, In: Mohamed, Behnassi; Sidney, Draggan; Sanni, Yaya (szerk.) Global Food Insecurity: Rethinking Agricultural and Rural Development Paradigm and Policy, Springer-Verlag London Ltd (2011) pp. 173-183. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány független idéző közlemények száma: 23 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 155  |
|
|