Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 05. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. I. 05. |
Szabó Rubina Tünde, Kovács-Weber Mária, Zimborán Ágnes, Kovács Levente, Erdélyi Márta: Effects of Short- and Medium-Chain Fatty Acids on Production, Meat Quality, and Microbial Attributes—A Review, MOLECULES 28: (13) 4956 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. I. 05. |
Zimborán A, Erdélyi M, Szabó RT, Weber M: Effects of Medium Chain Fatty Acid Supplementation in Broiler Diet on Microbiological Quality of Litter, BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 24: (1) eRBCA-2020-1441 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. I. 05. |
Árpád Drobnyák, László Bódi, Mónika Heincinger, Károly Kustos, Anita Almási, Ágnes Zimborán, Rubina Tünde Szabó, Mária Kovács-Weber: The meat production of different crossbred genotypes of Yellow Hungarian chicken breeds in two keeping system, In: Michèle, TIXIER-BOICHARD; Michel, DUCLOS (szerk.) 26th World’s Poultry Congress. Book of abstracts., World's Poultry Science Association (WPSA) (2022) 796 dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2021
adattárból, 2024. I. 05. |
Szabó Rubina Tünde, Kovács-Weber Mária, Balogh Krisztián Milán, Mézes Miklós, Kovács Balázs: Changes of DNA Damage Effect of T-2 or Deoxynivalenol Toxins during Three Weeks Exposure in Common Carp (Cyprinus carpio L.) Revealed by LORD-Q PCR, TOXINS 13: (8) 576 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. I. 05. |
Zimborán Ágnes, Kovács-Weber Mária, Szabó Stella, Szabó Rubina Tünde, Drobnyák Árpád, Erdélyi Márta: Effect of different oils supplementation on broiler chicken performance, ANIMAL NUTRITION AND FEED TECHNOLOGY 21: pp. 205-211. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2019
adattárból, 2024. I. 05. |
Drobnyak A., Phuong T.N. Lan, Heincinger M., Kustos K., Almasi A., Szalay I.T., Bodi L., Szabo R.T., Weber M.: The Positive Effect of Crossing Speckled Hungarian Breed with Commercial Lines in Term of Meat Production and Meat Quality, INTERNATIONAL JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 18: (6) pp. 249-254. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2024. I. 05. |
Szabó R T, Erdélyi M, Drobnyák Á, Szöllősiné Bende R, Balogh K, Mézes M, Weber M: Effect of different plant oils on some meat quality parameters of turkey, In: Braach, Julia (szerk.) 16. BOKU- Symposium Tierernahrung, Universität für Bodenkultur Wien (2017) pp. 179-182. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2024. I. 05. |
Szabó Rubina Tünde, Mézes Miklós, Szalai Tamás, Zajácz Edit, Kovács-Weber Mária: Colour identification of honey and methodical development of its instrumental measuring, COLUMELLA: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES 3: (1) pp. 29-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 32 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2024. I. 05. |
Jurkovich Viktor, Bognár Barbara, Balogh Krisztián, Kovács-Weber Mária, Fornyos Kinga, Szabó Rubina Tünde, Kovács Péter, Könyves László, Mézes Miklós: Effects of subclinical Mycobacterium avium ssp. paratuberculosis infection on some physiological parameters, health status and production in dairy cows, ACTA VETERINARIA HUNGARICA 64: (3) pp. 301-312. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2024. I. 05. |
Szabó R T, Bódi L, Weber M: A baromfitakarmányozás és a húsminőség egyes összefüggései, ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 12: (1) pp. 43-50. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: Angol, Magyar URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 44 |
|
|