Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. II. 13.
Személyes adatok
Szigeti Orsolya
név Szigeti Orsolya
intézmény neve
doktori iskola
MATE Gazdaság- és Regionális Tudományok Doktori Iskola (témavezető)
OE Innováció Menedzsment Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Gazdaság- és Regionális Tudományok Doktori Iskola 30%
OE Innováció Menedzsment Doktori Iskola 70%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Óbudai Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 666-5224
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2012
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2022 - Óbudai Egyetem
egyetemi oktató
1998 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 8.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 5.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Schneider Sandra PhD 2022  GSDI-KE
Bence-Kiss Krisztina PhD 2021  GSDI-KE
(50%) Boldizsar Bettina PhD 2021  GSDI-KE
(50%) Bodrogai László PhD 2019  GSDI-KE

abszolutóriumot szerzett:
Szűcs Andrea (PhD) 2014/08  GSDI-KE
Bence-Kiss Krisztina (PhD) 2020/08  GSDI-KE
(50%) Kovács Kristóf (PhD) 2021/08  GSDI-KE
Mohammad Mohammad (PhD) 2022/08  GSDI-KE
(50%) Schneider Sandra (PhD) 2022/08  GSDI-KE
(50%) Urbánné Treutz Ágnes (PhD) 2020/08  GRTDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Németh Anna (PhD) (2026/08)  GRTDI
(50%) Békésy Mariann (PhD) (2025/08)  IMDI
Pintér Attila (PhD) (2024/08)  GRTDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület élelmiszermarketing
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
Közlemények
2023

Mohammad Mohammad, Orsolya Szigeti: Relationship Between Attitude and Online Purchase Intention of Dairy Functional Foods in Hungary: An Extended TAM Approach, EUROPEAN RESEARCH STUDIES JOURNAL 26: (1) pp. 545-559.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Abdeljawad Nour, Szente Viktoria, Orsolya Szigeti, Imre Nagy: Urban sprawl mitigation measures towards Sustainable urbanization and Smart Growth in relation to consumer behavior -Amman case study, YMER 21: (12) pp. 1573-1597.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

SZENTE Viktória, OSIAKO Peter Onyonje, NAGY Mónika Zita, PINTÉR Attila, SZIGETI Orsolya: COMMUNITY BASED ECOTOURISM IN HUNGARY: CITIZENS’ PERCEPTIONS TOWARDS THE ROMA COMMUNITY, GEOJOURNAL OF TOURISM AND GEOSITES 34: (1) pp. 233-239.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2020

Katalin Szendrő, Eszter Szabó-Szentgróti, Orsolya Szigeti: Consumers’ Attitude to Consumption of Rabbit Meat in Eight Countries Depending on the Production Method and Its Purchase Form, FOODS 9: (5) 654
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 35
nyelv: angol
URL 
2020

Bence-Kiss Krisztina, Szigeti Orsolya: ANALYZING THE MARKETING MODEL OF KRISHNA CONSCIOUSNESS IN HUNGARY, BALKANS JOURNAL OF EMERGING TRENDS IN SOCIAL SCIENCES 3: (1) pp. 56-63.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Bence-Kiss Krisztina, Szigeti Orsolya: Exploring the Marketing Strategies of Krishna Consciousness in Europe, INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARITY IN BUSINESS AND SCIENCE 5: (8) pp. 21-31.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

László A. Bodrogai, Orsolya Szigeti: THE OPINION OF VISITORS ON THE TOURISTIC ATTRACTIONS AND SERVICES OF THE ESTERHAZY CASTLE OF FERTŐD, APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE 12: (3-4) pp. 97-102.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

Szente V., Szigeti O., Polereczki Zs., Varga Á., Szakály Z.: Towards a new strategy for organic milk marketing in Hungary, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 44: (1) pp. 32-38.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
URL 
2012

Szakály Zoltán, Szente Viktória, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: Consumer beliefs and misbeliefs about dairy products in Hungary, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 67: (2) pp. 181-184.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
2012

Szakály Zoltán, Szente Viktória, Kövér György, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: The influence of lifestyle on health behavior and preference for functional foods, APPETITE 58: (1) pp. 406-413.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 155
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:203 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
203
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
213
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
13 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
411


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )