Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 29. Közlemények |
2021
adattárból, 2023. XII. 29. |
Sipos Péter, Peles Ferenc, Brassó Dóra Lili, Béri Béla, Pusztahelyi Tünde, Pócsi István, Győri Zoltán: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food, TOXINS 13: (3) 204 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 82 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. XII. 29. |
Peles Ferenc, Sipos Péter, Kovács Szilvia, Győri Zoltán, Pócsi István, Pusztahelyi Tünde: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities, TOXINS 13: (2) 104 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 54 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. XII. 29. |
Nagy Róbert, Máthé Endre, Csapó János, Sipos Péter: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs, PROCESSES 9: (1) 17 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. XII. 29. |
Peles Ferenc, Sipos Péter, Győri Zoltán, Pfliegler Walter P., Giacometti Federica, Serraino Andrea, Pagliuca Giampiero, Gazzotti Teresa, Pócsi István: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock, FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 10: 2861 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 86 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. XII. 29. |
Csapó J., Prokisch J., Albert Cs., Sipos P.: Effect of UV light on food quality and safety, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 12: (1) pp. 21-41. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 33 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. XII. 29. |
Diósi G, Móré M, Sipos P: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 8: pp. 104-110. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. XII. 29. |
Mária Borbély, Péter Sipos, Ferenc Peles, Zoltán Győri: Mycotoxin contamination in cereals, JOURNAL OF AGROALIMENTARY PROCESSES AND TECHNOLOGIES 16: (2) pp. 96-98. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol
|
2007
adattárból, 2023. XII. 29. |
Mezei Z, Sipos P, Győri Z: Variations in quality parameters of forage and medium quality winter wheat varieties in storage, AGRICULTURAE CONSPECTUS SCIENTIFICUS 72: (3) pp. 221-225. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol URL |
2006
adattárból, 2023. XII. 29. |
Z Győri, P Sipos: Investigation of wheat quality on different samples, BULETINUL UNIVERSITATII DE STIINTE AGRICOLE CLUJ-NAPOCA. SERIA AGRICULTURA SI HORTICULTURA 62: pp. 258-263. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 17 nyelv: angol
|
2005
adattárból, 2023. XII. 29. |
P Pepó, P Sipos, Z Győri: Effects of fertilizer application on the baking quality of winter wheat varieties in a long term experiment under continental climatic conditions in Hungary, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 33: (4) pp. 825-832. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 27 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 374 |
|
|