Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2014. V. 06. Közlemények |
2014
adattárból, 2014. V. 06. |
Pató Csilla, Wágenhoffer Ádám, Varga Zsuzsa: Glutén kimutatására alkalmas gyorsteszt használata a közétkeztetésben és a vendéglátásban, ÚJ DIÉTA : A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA 23: (1) pp. 7-8. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2014. V. 06. |
Almási Erzsébet, Varga Zsuzsa: Probiotikus és normál joghurtok és kefírek tejcukortartalmának mérése, ÚJ DIÉTA : A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA 22: (1) pp. 23-24. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2009
adattárból, 2014. V. 06. |
Gilingerné Pankotai M, Varga Zs: Antioxidant activity and vitamin C content in berries and fruit products made from berries, In: Fatrcová-Šramková K (szerk.) Antioxidants 2009: Zbornik z I. ročníka vedeckej konference s medzinárodnou účast'ou. Nitra: Slovak Agric. University, Nitra, 2009. pp. 70-73. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
2008
adattárból, 2014. V. 06. |
Varga Zsuzsa, Mészáros Krisztina: Reológiai mérési módszerek összehasonlítása diszfágiás étrend összeállításához, ÚJ DIÉTA : A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA 17: (1) pp. 4-5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2008
adattárból, 2014. V. 06. |
Mészáros K, Varga Zs, Kárpáti P, Hacki T: Rheological measurements for standardization of viscosity of test bolus and foods for patients suffering from dysphagi, ÉLELMISZERFIZIKAI KÖZLEMÉNYEK 21: (1) pp. 61-64. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol Teljes szöveg |
2008
adattárból, 2014. V. 06. |
Varga Zs, Gilingerné Pankotai M: Zöldségfélék bioaktív anyagainak hatása az emberi egészségre, AGRÁRUNIÓ 9: (2) pp. 57-59. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar Teljes szöveg |
2006
adattárból, 2014. V. 06. |
Varga Z, Palvolgyi M, Juhasz-Roman M, Toth-Markus M: Development of therapeutic kefir-like products with low galactose content for patients with galactose intolerance, ACTA ALIMENTARIA 35: (3) pp. 295-304. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.253 független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
2005
adattárból, 2014. V. 06. |
Mészáros Krisztina, Hacki Tamás, Varga Zsuzsa: Az oropharyngealis dysphagia komplex kezelése, LEGE ARTIS MEDICINAE 15: (4) pp. 289-293. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2004
adattárból, 2014. V. 06. |
Varga Z, Roman M, Toth A: Production of lactose-free probiotic yoghurts for lactose-sensitive people, ACTA ALIMENTARIA 33: (4) pp. 377-385. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.214 független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
2002
adattárból, 2014. V. 06. |
Varga Zsuzsa, Juhászné Román Mariann, Tóth Árpád: Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei laktóz intoleranciában szenvedő betegek számára, ÉLELMEZÉSI IPAR 56: (3) pp. 75-79. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 3 |
|
|