Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2021. VII. 15.
Személyes adatok
Tóth Tamás
név Tóth Tamás
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
MATE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Széchenyi István Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 96 503-400
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2019 - Széchenyi István Egyetem
további (kutatóprofesszor)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Márkus Richárd PhD 2012  UIÁDI
Viszket Erna PhD 2012  UIÁDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Járó-Nagy Katalin PhD (2021/08)  ÁTDI-KE
abszolutóriumot szerzett:
(50%) Palkó Csaba (PhD) 2015/08  SZE-WAMDI
(50%) Pencsné Micskó Anna (PhD) 2015/08  SZE-WAMDI
Beke Károly (PhD) 2012/08  SZE-WAMDI
(50%) Gyurcsó Gábor (PhD) 2013/08  SZE-WAMDI
(50%) Horváth Éva Rita (PhD) 2014/08  SZE-WAMDI
(50%) Vida Orsolya (PhD) 2018/08  SZE-WAMDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Alpár Botond György (PhD) (2023/08)  SZE-WAMDI
Worku Alemayehu (PhD) (2021/08)  ÁTDI-KE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület védett (bypass) készítmények a szarvasmarha takarmányozásban, tejelõ tehenek glükózellátásának javítása, állati eredetû élelmiszerek táplálkozási értékének javítása takarmányozás útján
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
Közlemények
2021

Nagy K., Fébel H., Halas V., Tóth T.: The effect of inclusion of fibre-rich by-products on the performance of growing and finishing pigs (pilot study), ACTA AGRICULTURAE SCANDINAVICA SECTION A-ANIMAL SCIENCE 70: (1) pp. 23-30.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Papp Péter, Tóth Tamás: A takarmányadag energia-, szénhidrát-, fehérje- és aminosavösszetételének hatása a petesejt és az embrió fejlődésére szarvasmarhában : Irodalmi összefoglaló, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 143: (3) pp. 145-159.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2021

Worku Alemayehu, Tóthi Róbert, Orosz Szilvia, Fébel Hedvig, Kacsala László, Vermeire Drew, Tóth Tamás: Novel mixtures of Italian ryegrass and winter cereals: influence of ensiling on nutritional composition, fermentation characteristics, microbial counts and ruminal degradability, ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 20: (1) pp. 749-761.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Roszkos Róbert, Tóth Tamás, Mézes Miklós: Review: Practical Use of n-3 Fatty Acids to Improve Reproduction Parameters in the Context of Modern Sow Nutrition, ANIMALS 10: (7) 1141
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2020

Jócsák Ildikó, Tossenberger János, Végvári György, Sudár Gergő, Varga-Visi Éva, Tóth Tamás: How Is the Effect of Phytogenic Feed Supplementation Tested in Heat Stressed Pigs? Methodological and Sampling Considerations, AGRICULTURE-BASEL 10: (7) 257
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2020

Yakubu Haruna Gado, Kovacs Zoltan, Toth Tamas, Bazar George: The recent advances of near-infrared spectroscopy in dairy production—a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION In press: 1829540
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2019

Vida O., Fábián J., Bazar G, Egri B., Tóth T.: The effect of dietary glycerol supplementation on milk production and composition, blood parameters and performance of lactating sows, LIVESTOCK SCIENCE 230: 103859
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Tóth Tamás, Mwau P.J., George Bázár, Andrássy-Baka Gabriella, Hingyi H., Csavajda É., Varga L.: Effect of feed supplementation based on extruded linseed meal and fish oil on composition and sensory properties of raw milk and ultra-high temperature treated milk, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 99: 104552
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2017

Carlos Pineda-Vadillo, Françoise Nau, Catherin Guerin-Dubiard, Julien Jardin, Valérie Lechevalier, Marisa Sanz-Buenhombre, Alberto Guadarrama, Tamás Tóth, Éva Csavajda, Hajnalka Hingyi, Sibel Karakaya, Juhani Sibakov, Francesco Capozzi, Alessandra Bordoni, Didier Dupont: The food matrix affects the anthocyanin profile of fortified egg and dairy matrices during processing and in vitro digestion, FOOD CHEMISTRY 214: 496
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Carlos Pineda-Vadillo, Françoise Nau, Véronique Cheynier, Emmanuelle Meudec, Marisa Sanz-Buenhombre, Alberto Guadarrama, Tamás Tóth, Éva Csavajda, Hajnalka Hingyi, Sibel Karakaya, Juhani Sibakov, Francesco Capozzi, Alessandra Bordoni, Catherin Guerin-Dubiard, Didier Dupont: In vitro digestion of dairy and egg products enriched with grape extracts: Effect of the food matrix on polyphenol bioaccessibility and antioxidant activity, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 88: (Part B) pp. 284-292.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 33
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:37 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
193
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
194
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
49
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
36
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
110

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )