Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 08. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. I. 08. |
Szakály Zoltán, Kiss Marietta: Consumer acceptance of different cereal-based "healthy foods", In: Rakszegi, Marianna; Papageorgiou, Maria; M. Rocha, João (szerk.) Developing Sustainable and Health-Promoting Cereals and Pseudocereals, Academic Press (2023) pp. 467-488. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. I. 08. |
Kiss Marietta, Czine Péter, Balogh Péter, Szakály Zoltán: The connection between manufacturer and private label brands and brand loyalty in chocolate bar buying decisions – A hybrid choice approach, APPETITE 177: 106145 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. I. 08. |
Szakály Zoltán, Balogh Péter, Kontor Enikő, Gabnai Zoltán, Bai Attila: Attitude toward and Awareness of Renewable Energy Sources: Hungarian Experience and Special Features, ENERGIES 14: (1) 22 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 28 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. I. 08. |
Szakály Zoltán, Soós Mihály, Balsa-Budai Nikolett, Kovács Sándor, Kontor Enikő: The effect of an evaluative label on consumer perception of cheeses in Hungary, FOODS 9: (5) p. 563. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. I. 08. |
Szakály Zoltán, Kovács Sándor, Pető Károly, Huszka Péter, Kiss Marietta: A modified model of the willingness to pay for functional foods, APPETITE 138: pp. 94-101. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 102 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. I. 08. |
Zoltán Szakály, Enikő Kontor, Sándor Kovács, József Popp, Károly Pető, Zsolt Polereczki: Adaptation of the Food Choice Questionnaire: the case of Hungary, BRITISH FOOD JOURNAL 120: (7) pp. 1474-1488. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 39 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2024. I. 08. |
Zoltán Szakály, József Popp, Enikő Kontor, Sándor Kovács, Károly Pető, Helga Jasák: Attitudes of the Lifestyle of Health and Sustainability Segment in Hungary, SUSTAINABILITY 9: (10) 1763 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 44 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2024. I. 08. |
Szakály Zoltán, Soós Mihály, Szabó Sára, Szente Viktória: Role of labels referring to quality and country of origin in food consumers’ decisions, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (3) pp. 323-330. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2024. I. 08. |
Szakály Zoltán, Szente Viktória, Kövér György, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: The influence of lifestyle on health behavior and preference for functional foods, APPETITE 58: (1) pp. 406-413. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 155 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2024. I. 08. |
Szakály Zoltán, Aranyosy Árpád: Táplálkozásmarketing, Mezőgazda Kiadó dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 75 nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 490 |
|
|