Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. II. 04. Közlemények |
2017
adattárból, 2019. IX. 08. |
Simon András: Görög Demeter gyakorlati és szakírói munkássága a magyar szőlőkultúra megújításáért, ETHNOGRAPHIA 128.: (2.) pp. 193-213. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2019. IX. 08. |
Simon András: Újabb források és értelmezési lehetőségek a szőlő- és borkultúra történeti-néprajzi kutatásában, In: Jakab, Albert Zsolt; Vajda, András (szerk.) Érték és közösség, Kriza János Néprajzi Társaság (2016) pp. 229-254. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2019. IX. 08. |
Simon András: Szőlőtelepek a Küküllő mentén az 1870-es évek elején, In: Jakab, Albert Zsolt; Kinda, István (szerk.) Aranykapu, Kriza János Néprajzi Társaság; Székely Nemzeti Múzeum; Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (2015) pp. 521-531. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2015. XI. 02. |
Simon András: Megalkotott hagyományok, ünnepek, turizmus a Délnyugat-Dunántúl szőlőhegyein, In: Szerk.: Barna Gábor, Szerk.: Keszeg Vilmos Patrimónium és társadalom a 20. században: A VII. Nemzetközi Hungarológiai Kongresszus előadásai, Kolozsvár, 2011. augusztus 22–27. Kolozsvár; Budapest: Kriza János Néprajzi Társaság; Nemzetközi Magyarságtudományi Társaság, 2015. pp. 229-245. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2014
adattárból, 2019. IX. 08. |
Mód László, Simon András: A Kárpát-medence borvidékei, In: Mód, László-Simon András (szerk.) Hajdanvolt szüretek, zsendülő gerezdek (Szőlészeti-borászati hagyományok a Kárpát-medencében 1875-1920), Szülőföld Kiadó (2014) pp. 23-160. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2015. XI. 02. |
Simon András: Erfundene Traditionen, Feste und Tourismus in den Weinbergen Südwestungarns, ACTA ETHNOGRAPHICA HUNGARICA 58.: (2.) pp. 369-387. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: német DOI |
2013
adattárból, 2015. XI. 02. |
Simon András: Polgári gasztronómia és fogyasztás, vendéglátóhelyek, asztaltársaságok, In: Szerk.: Glässer Norbert Óbecse a polgárosodás útján. Óbecse: Óbecse Község, 2013. pp. 556-593. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2012
adattárból, 2015. XI. 02. |
Simon András : Hagyomány, újítás, minőség. A szőlőfeldolgozás-mustnyerés technológiája., Szeged: SZTE Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszék, 243 p. (Táj és népi kultúra; 8..) dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 3 nyelv: magyar
|
2005
adattárból, 2015. XI. 02. |
Simon András: Szőlő- és gyümölcskultúra, In: Szerk.: Ö Kovács József, Szerk.: Szakál Aurél Kiskunhalas története 3.: Tanulmányok Kiskunhalasról a 19-20. századból. Kiskunhalas: Kiskunhalas Város Önkormányzata, 2005. pp. 209-268. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány független idéző közlemények száma: 4 nyelv: magyar
|
2002
adattárból, 2015. XI. 02. |
Mód László, Simon András : A hajtástól az újborig, Lendva: Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet, 159 p. dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 18 nyelv: magyar URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 25 |
|
|