. I. Molnár-Perl Zs. Füzfai: Chromatographic techniques in the analysis of flavonoids, J. Chromatogr. A (Review) 1073 (2005) 201-227. dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 3.100 független idéző közlemények száma: 27
2004
kézi bevitellel,
I. Molnár-Perl (Review) J. Chromatog: Quantitation of Amino Acids and Amines of the Same Matrix by HPLC: Simultaneously or Separately and Amines Alone Subsequently to Their Isolation from Amino Acid, J. Chromatogr. A dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 3.000 független idéző közlemények száma: 17
2003
kézi bevitellel,
D. Kutlán * I. Molnár-Perl: Simultaneous Analysis of Amino Acids and Amines as Their OPA/MPA Derivatives: Amino Acid and Amine Composition of Vines, J. Chromatogr. A 987 (2003) 311-322 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.900 független idéző közlemények száma: 23
2002
kézi bevitellel,
D. Kutlán, P. Presits * I. Molnár-Perl, (Review): Behavior and Characteristics of Various Mono and Diamine Derivatives Obtained with the OPA/3-Mercaptopropionic Acid and with the OPA/N-Acetyl-L-Cystein, J. Chromatogr A 949 (2002) 235-248 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 3.100 független idéző közlemények száma: 26
2002
kézi bevitellel,
Y. Mengerink, F. Tóth, D. Kutlán, I. Molnár-Perl: Advances in the Evaluation of the Stability of Amino Acid Derivatives Obtained with the OPA/3-Mercaptopropion, J. Chromatogr. A dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 3.100 független idéző közlemények száma: 8
2001
kézi bevitellel,
I.Molnár-Perl: Derivatization and Chromatographic Behavior of the OPA Amino Acid, J. Chromatogr. A dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.800 független idéző közlemények száma: 27
2000
kézi bevitellel,
I. Molnár-Perl: Role of Chromatography in the Analysis of Sugars, Carboxylic Acids and Amino Acids in Food. (Review),, J. Chromatogr. A dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.600 független idéző közlemények száma: 42
1999
kézi bevitellel,
I.Molnár-Perl, Zs. Katona and P. Sass: Simultaneous Determination of Sugars and Acids in Apricots by GC/MS, J. Chromatogr. A 847 93-104 1999 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.600 független idéző közlemények száma: 35
1999
kézi bevitellel,
I. Molnár-Perl: Simultaneous Quantitation of Acids and Sugars by chromatography: GC or HPLC? (Review), J. Chromatogr. A 845 181-195 1999 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.500 független idéző közlemények száma: 15
1999
kézi bevitellel,
I.Molnár-Perl A. Vasanits: Stability and Characteristics of the OPA/3-Mercapto-propionic Acid and OPA/N-Acetyl-L-Cysteine Reagents and Their Amino Acid Derivatives Measured by HPLC,, J. Chromatogr. A 835 73-91 1999 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.500 független idéző közlemények száma: 21
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
241
Tudománymetriai adatok
A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.
925
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
MTA szerves analitika és Elválasztás Tudományi Munakbizottsági tag
J. Chromatogr.A Szertkesztő Bizottsági Tag
2024. IV. 17. ODT ülés Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).