Print preview VALIDITY EXPIRED personal data approved: 2017. I. 16. Publications |
2016
from data base, 2017. I. 16. |
József Csanádi, József Fenyvessy, Sára Bohata: SOMATIC CELL COUNT OF MILK FROM DIFFERENT GOAT BREEDS IN HUNGARY, In: Szerk.: Kukovics S Sustainable goat breeding and goat farming in Central and Eastern European countries. Róma: Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), 2016. pp. 215-222. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: English
|
2015
from data base, 2017. I. 16. |
J Csanádi, J Fenyvessy, S Bohata: Somatic cell count of milk from different goat breeds, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 8: pp. 45-54. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2014
from data base, 2017. I. 16. |
Fenyvessy József, Csanádi József, Csapó János, Csapó-Kiss Zsuzsanna Szerk.: Csapó János: Tejipari technológia, Kolozsvár: Sapientia Kiadó, 424 p. type of document: Book/Monography language: Hungarian
|
2013
from data base, 2017. I. 16. |
József Csanádi, Cecilia Hodúr;, József Fenyvessy: The problem of the determination of water and cow milk adulterating goat milk, ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING 6: (2) pp. 125-129. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2012
from data base, 2017. I. 16. |
Gyimes Ernő, Csanádi József, Szabó P Balázs, Krisch Judit, Gábor Miklósné, Horváthné Almássy Katalin, Baráné Herczegh Ottilia, Fenyvessy József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Szűcs Tibor, Tóth Zsuzsanna, Véha Antal: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: háttér és eredmények, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66: (2) pp. 6-14. type of document: Journal paper/Review paper language: Hungarian
|
2012
from data base, 2017. I. 16. |
Lendvai Edina, Krisch Judit, Kárnyáczky Zsuzsanna, Fenyvessy József, Tóth Zsuzsanna, Csanádi József: Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt, TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 72: (1-2) pp. 37-45. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2012
from data base, 2017. I. 16. |
Fenyvessy József: Állati eredetű élelmiszerek biztonságának egyes kérdései, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 2012: (49) pp. 153-155. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2010
from data base, 2017. I. 16. |
József Csanádi, Zsuzsanna Kányáczki, Ildikó Bajúsz, József Fenyvessy: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia (2010/2-3) p. 36-43., REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (2) pp. 36-43. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2010
from data base, 2017. I. 16. |
Ildikó Bajúsz, József Csanádi, József Fenyvessy: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1) pp. 5-9. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2010
from data base, 2017. I. 16. |
Kárnyáczki Zs, Béri B, Fenyvessy J, Csanádi J: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS : (40) pp. 33-36. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
| Number of independent citations to these publications: | 0 |
|
|